Триковете за гримиране, които всяка дама е добре да усвои

Изберете червило, което е достатъчно светло. Не се притеснявайте, това не означава, че трябва да се лишите завинаги от всички ягодови и винени нюанси, които са толкова модерни този сезон. Но ако решите да отидете на вечеря или клуб с приглушена светлина и сте загрижени за това, да не изглеждате състарена, не използвайте тъмни червила с тежка текстура или матово покритие. Също така има вероятност по-късно вечерта, тъмното и наситено червило да стане неравномерно и на петна.

Очертайте целите очи, а не само горният или долен клепач

Според направено проучване много от жените, поставят молив само на долният клепач на окото. Попитали защо, а отговорът бил, че така е по-лесно за тях. Но ако искате да имате добре подчертани очи и магнетичен поглед, поставяйте молив и на горния клепач на окото.

Поставяйте сянката на руж достатъчно високо, балансирано и правилно върху скулите

Започнете да нанасяте с леки движения от началото на бузите си, опитайте да слеете нагоре и назад. При избора на цвят заложете на естествената руменина, която се показва на бузите веднага след ощипване. Не използвайте продукти, които са твърде лъскави, защото те ще ви придадат вид на по-пълни и възрастни.

Изберете молив за вежди, който да съответства на цвета на косата ви

За да изберете подходящият продукт и цвят за вашите вежди, трябва да се съобразите с цвета на косата ви. Ако сте блондинка, изберете нещо, което съвпада с корените ви, за посребрена или бяла коса, потърсете мек сив тон; ако сте брюнетка или червенокоса, опитайте с махагон или самур. За тези от вас, които са с по-тъмен цвят на кожата, са подходящи всички нюанси, които са червено-базирани или в топли тонове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *