Кога и как да използваме молива за устни?

В тази публикация ще разберете кога е добре да използвате молив за устни и коя е най-ефективната техника за поставянето му. Моливът за устни не е от голямо значение за цялостната визия, но той прави червилото да изглежда по-добре и да издържа по-дълго. Ето кога може да се помисли за използването му:

Ако имате тънки или неравни устни.

Очертаването на устните с молив, който е един нюанс по-тъмен от цвета на естествените ви устни ще ги накара да изглеждат моментално по-плътни и подчертани. Избягвайте контури извън естествените ви очертания. Според гримьорът Ник Бароуз, можете да изградите своя „лък на Купидон” лесно и бързо, с открояващ се plumping ефект.

Ако червилото ви има бляскав завършек или влажна, богата формула.

Овлажняващите, лъскави червила са склонни да се изтриват повече от своите матови колеги. За да се запази цвета, гримьор Трой Сърат препоръчва да се използва естествен, розово-тонизиращ молив, за да се очертаят устните, а след това коректор около устата. След като попие, нанесете лекo, пудра преди да нанесете червилото.

Ако искате червилото да издържи цяла нощ без повторно нанасяне

За допълнителна застраховка срещу избледняване и за да се избегне цветен пръстен около външната страна на устните, попълнете ги изцяло с молив и след това нанесете червило. Восъчната консистенция ще действа като филтър за задържане на цвета.

Вместо червило

Изберете по-дебел молив с мек връх и използвайте техника с размазване с четка, за да го слеете навсякъде равномерно.

Дълготрайните моливи

Дълготрайните моливи са изключително ефективен заместител на червилото, когато отивате на събитие, на което ще консумирате храна и напитки. Те издържат дълго време на триене и са толкова практични, че има реален риск да се пристрастите към тях и функцията им да поддържат цвета и формата си такива, каквито вие желаете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *